Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Arrangementen

Arrangementen

Arrangementen
Ook u kunt zeilen op een skûtsje. Breng samen met uw zakenpartners, medewerkers of relaties een dag door op het Lemster Skûtsje. U ervaart, onder begeleiding van deskundige zeilers, de sfeer van een authentiek zeilend vrachtschip. In het originele roefke maakt u kennis met de leefomgeving waar schipper, vrouw en kinderen samen verbleven wanneer er niet werd gevaren. Ons Lemster skûtsje is het jongste skûtsje in de SKS vloot. Het is gebouwd in 1932 op de werf van de fam. Van de Werff te Drachten.

Programma
Bestuur, schipper en bemanning van het Lemster skûtsje stelden een dagarrangement samen dat er als volgt uit ziet.

U wordt om elf uur ontvangen in Lemmer met koffie en een echte Friese traktatie. Vervolgens krijgt u uitleg over de historie van- en het varen met skûtsjes. Daarna is het tijd voor de lunch waarna we inschepen voor een actieve middag op het water. U kunt zeilen op het IJsselmeer of op de Groote Brekken en een bezoek brengen aan de stad Sloten. We verwachten dat de gasten actief meezeilen.

Na een enerverende middag komen we rond 17.00 uur in Lemmer aan waar een drankje voor u klaar staat en we de dag afsluiten met een captainsdiner.

Heeft u specifieke wensen dan worden die waar mogelijk meegenomen. Een dagprogramma wordt voor u op maat gemaakt. Wij kunnen u in dat kader ook de nodige suggesties aandragen. Zo bestaat er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het ir. D.F. Woudagemaal het oudste actieve stoomgemaal ter wereld en opgenomen in de Werelderfgoedlijst van de Unesco. Daarnaast kunnen we een bezoek aan de Lemster Oudheidskamer integreren om u zo kennis te laten maken met de historie van het voormalig vissersdorp Lemmer.

De kosten voor 12 personen zijn € 1800,00 incl. ontvangst, lunch, zeiltocht en captainsdinner. Ook grotere groepen zijn mogelijk, er wordt dan gezorgd voor extra skûtsjes.

Tip: u kunt deze dag goed combineren met productintroducties of verkooptrainingen. In en rond Lemmer zijn hiervoor perfecte accommodaties beschikbaar. Wij adviseren u hier graag over.

Tot ziens aan boord van het Lemster Skûtsje.

Neem voor meer informatie of reserveringen contact op via de e-mail : info@hetlemsterskutsje.nl

Aanvraag voor meevaren